Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”
Proiect: „Implementarea unui sistem informatic de gestiune pentru cresterea competitivitatii LASTING Software”
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

„Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.”

Sisteme Informatice Afaceri

Echipa SPHINX IT asigură furnizarea serviciilor de consultanță și a suportului de-a lungul întregului ciclu de viaţă al unei soluţii ERP.

O bună înţelegere a infrastructurii IT a clientului şi a principalelor procese ale afacerii sunt o parte integrantă a serviciilor de implementare SPHINX IT. Pe tot parcursul implementării dar și după aceasta, SPHINX IT oferă servicii specializate de consultanță. De la inţelegerea proceselor de business, la implementarea și configurarea soluției, până la training-ul utilizatorilor finali şi a suportului post-implementare, suportul este continuu.

  • Soluţiile SAP ERP şi CRM, cu o experienţă de peste 40 de ani, verificate în peste 80.000 de implementări, aduc acurateţe şi control operaţional în toate procesele de lucru din companie. Însă conform studiilor, peste 60% din manageri iau decizii strategice de business bazate pe instinct. În acest cadru, intervin soluţiile specializate de BI oferite de SAP, care pot ajuta persoanele decidente din companie să ia decizii corecte, bazate pe date reale. Mai mult decât atât, pe partea de Business Intelligence, beneficiul major pe care SAP îl poate aduce în compania dumneavoastră e dat de flexibilitatea şi mobilitatea soluţiilor, astfel încât instant să puteţi avea radiografia activităţii desfăşurate şi a profitabilităţii.
  • Soluţia de Business Intelligence – SAP Business Objects – permite folosirea diverselor tipuri de surse de date, eterogene sau omogene, SAP sau non-SAP, cu o serie de funcţionalităţi de raportare ad-hoc, interogare, analiză şi tablouri de bord.
  • SAP Business Objects are funcţionalităţi multiple de realizare şi urmărire a diverselor tipuri de indicatori de performanţă, oferind posibilitatea de analiză a tendinţelor şi de evaluare a riscurilor.
  • SAP Mobility oferă posibilitatea utilizatorilor de a accesa securizat datele şi informaţiile oricând, oriunde, de pe orice tip de dispozitiv mobil (Windows mobile, tabletă, BlackBerry, iPhone, sau dispozitive mobile cu sistem de operare Android). În orice moment, puteţi exploata funcţiile SAP de analiză de tip “what if…”, îmbunătăţindu-se astfel procesul decizional, dar şi timpul alocat analizei şi evaluării situaţiilor concrete.

parteneri