Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”
Proiect: „Implementarea unui sistem informatic de gestiune pentru cresterea competitivitatii LASTING Software”
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

„Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.”

Cultura Organizationala

SPHINX IT – parte a grupului LASTING – un jucător semnificativ al pieței românești de IT, având trei mari divizii: Soluții IT, Cercetare-Dezvoltare și Outsourcing.

Filosofia SPHINX IT

Misiunea noastră este de a dezvolta soluții IT integrate pentru clienții noștri. Asigurăm suport continuu prin infrastructuri IT consolidate și soluții software dedicate, dublate de servicii profesionale.

Viziunea noastră este sa dezvoltam alături de clienții noștri soluții IT care să sprijine dezvoltarea sustenabilă a afacerii. Căutăm mereu să stabilim relații durabile bazate pe încredere și pe ideea de parteneriat. Oferim suportul necesar dezvoltării și îmbunătățirii continue a procesului de afaceri. Credem cu tărie că împreună putem genera succes.

Valorile noastre: dinamica, viabilitatea și valoare adăugată ne definesc ca organizatie și sunt liniile directive ale acțiunilor noastre.

  • Dinamica (adaptare constanță, agilitate, inovație). Ne adaptăm cu agilitate celor mai recente tendințe tehnologice dar și nevoilor mereu în schimbare ale clienților noștri. Căutăm să inovăm constant, construind astfel soluții flexibile ce răspund optim cerințelor clienților.
  • Viabiliate (baza solidă, încredere, stabilitate). Experienta grupului LASTING din care facem parte, ne asigură o bază solidă și ne dă încredere că eforturile noastre duc la rezultate sustenabile. Dezvoltăm soluții stabile, bazându-ne pe experiență și o bază solidă de cunoștințe mereu în expansiune.
  • Valoare adaugată (profesionalism, performanță, competență). Suntem orientați spre performanță și gândim IT-ul în mod profesional, căutând să creștem valoarea afacerii clienților nostril

parteneri