Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”
Proiect: „Implementarea unui sistem informatic de gestiune pentru cresterea competitivitatii LASTING Software”
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

„Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.”

NetApp

NetApp crează soluţii inovatoare de stocare şi management al datelor care oferă o eficienţă remaracabilă a costurilor şi accelerează progresul afacerii dvs. Angajamentul companiei de a fi recunoscută în mod constant ca un loc minunat de a lucra în jurul lumii este fundamental pentru creşterea şi succesul pe termen lung, la fel ca succesul tuturor partenerilor şi clienţilor NetApp.

Numeroși clienți din întreaga lume se bazează pe eficiența și flexibilitatea soluțiilor NetApp pentru a obține un avantaj competitiv și a accelera și îmbunătăți procesul de inovare, la costuri mai mici față de concurență.

Lideri din cele mai competitive domenii – de la transporturi aeriene la bănci, de la domeniul medical la înaltă tehnologie, telecomunicații, producție, petrol și gaze naturale – privesc viitorul cu încredere datorită fundamentării infrastructurilor lor IT pe soluțiile NetApp.

Descoperiți pasiunea cu care NetApp ajută companiile din întreaga lume să ajungă mai departe, mai repede, accesând www.netapp.com.

parteneri