Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”
Proiect: „Implementarea unui sistem informatic de gestiune pentru cresterea competitivitatii LASTING Software”
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

„Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.”

Polycom

Polycom, Inc. este liderul mondial în comunicatiile colaborative unificate (unified collaborative communications, UCC), care maximizează eficienţa şi productivitatea organizaţiilor prin integrarea celei mai largi game de soluţii video de înaltă definiţie cu sisteme de voce wireless sau cablu şi cu soluţii de conţinut pentru atingerea celui mai înalt nivel de experienţă colaborativă.

Solutiile  Polycom sunt uşor de instalat şi sunt simple şi intuitive în utilizare. Bazându-se pe o arhitectură deschisă, acestea se integreaza fără probleme cu infrastructura de telefonie, cu sistemele de voce wireless sau cu reţelele convergente.

Tehnologiile orientate către piaţă, produsele de top, reţeaua de parteneri şi service-ul de clasă mondială fac din Polycom prima alegere pentru organizatiile care cauta soluţii verificate şi avantaje competitive în domeniul soluţiilor de comunicare. Pentru informatii suplimentare, vizitati site-ul Polycom.

parteneri