Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”
Proiect: „Implementarea unui sistem informatic de gestiune pentru cresterea competitivitatii LASTING Software”
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

„Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.”

Microsoft

Fondată în 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este cea mai mare companie producătoare de software, servicii și tehnologii Internet pentru calculatoarele personale și pentru mediul de business. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii proiectate să ofere oamenilor programe software deosebite – accesibile oricând, de oriunde și pentru orice dispozitiv.

Microsoft România

Misiunea Microsoft România este creșterea satisfacției partenerilor și utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism și onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporației.

Microsoft România și-a propus încă de la înființarea sa următoarele obiective de afaceri:

  • Să genereze inițiative de afaceri, investind pe termen lung, atât pentru Microsoft  cât și pentru partenerii de afaceri;
  • Să înlesnească accesul oamenilor din această regiune la tehnologia software din cea mai nouă generație;
  • Să formeze competențe și talente, să organizeze activitatea de instruire, să furnizeze informații tehnice și să localizeze produsele.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul oficial Microsoft România.

parteneri