Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”
Proiect: „Implementarea unui sistem informatic de gestiune pentru cresterea competitivitatii LASTING Software”
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

„Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.”

SAP

SUPORT PENTRU OPTIMIZAREA ACTIVITĂŢII ÎNTR-O COMPANIE

Lider de piaţă în domeniul aplicaţiilor software pentru gestiunea companiilor, SAP asigură suportul necesar optimizării-managementului unei companii, indiferent de dimensiunile sau domeniul de activitate al acesteia.

Înfiinţată în 1972, SAP (prescurtarea de la „Systems, Applications, and Products in Data Processing”) este o companie matură, care are o experienţă vastă în conceperea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii software, având privilegiul de a fi unul din cele mai importante nume în domeniul IT. La ora actuală, SAP are puncte de vânzări şi centre de dezvoltare în peste 50 de ţări în lume.

De la back office la consiliul director , din depozite până la punctele de desfacere, de la calculator pâna la instrumentele mobile de comunicare, SAP le permite oamenilor din organizaţii să lucreze eficient împreună şi să îşi demonstreze valoarea personală şi profesională.

Misiunea SAP este aceea de a oferi soluţii software de afaceri, companiilor de toate dimensiunile şi din toate sectoarele pentru a funcţiona mai bine.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul oficial SAP România.

Microsoft >>

parteneri