Blog SPHINX IT

Câteodată şi software-ul își găsește vocea

SAP Romania Sphinx IT

Perspectivele SAP România

By | SPX Blog | No Comments

Recent, subsidiara locală a SAP SE a beneficiat de acoperirea în presă a subiectului prezenței locale, inclusiv perspectivele companiei în România pe termen mediu și lung, având în vedere că SAP România a investit într-un nou etaj în clădirea de birouri din zona Băneasa, estimează încă 100 de noi poziții pentru 2018 şi a depășit numărul de 600 de clienți locali.

Articolul sursă poate fi accesat aici, iar din el reținem și faptul că între clienții SAP România se află Dedeman, Hidroelectrica sau compania ce deține brandul McDonalds în România.

SPHINX IT devops

Bunele practici pentru echipele performante de DevOps

By | SPX Blog | No Comments

Echipele DevOps reprezintă punerea în practică a conceptului cu același nume, ce fuzionează divizia de dezvoltare software cu divizia de operare software. Mișcarea respectivă servește în scopul asigurării unor cicluri mai scurte de dezvoltare software, a creșterii frecvenței și consistenței implementărilor cerute de client, cât și îmbunătățirii gradului de automatizare și monitorizare în toate etapele procesului de construire a unei soluții software.

AlertOps listează într-un articol cele 5 bune practici în materie de DevOps, din propria perspectivă, între care colaborarea oricând & oriunde între membrii echipei, agilitatea în mărirea vitezei proceselor de livrare continuă, echivalentă unei adaptabilități în permanentă dezvoltare, sau practica unor notificări detaliate.

Puteți accesa aici articolul-sursă complet.

Experienţa InnovMatch, o privire introspectivă SPHINX IT

By | SPX Blog | No Comments

Echipa SPHINX IT a participat recent la concursul axat pe SAP – InnovMatch. Ca partener SAP cu experiență, am ales unul dintre cei 5 clienți potențiali prezenți în concurs și am dezvoltat o soluție software originală care să răspundă setului de cerințe al clientului, respectiv am proiectat o aplicație bazată SAP Platform Cloud destinată distribuitorilor. Această soluție răspunde unei zone de mare interes pe piața regională.

Rezultatul este un produs minim viabil (En: MVP) marca Sphinx IT numit Transparency Logistic (LT), ce marchează recunoașterea faptului că orice creștere a eficienței lanțului de aprovizionare afectează în mod semnificativ profitabilitatea întregii afaceri în distribuție.

Cu aplicația noastră mobilă (construită în platforma SAP Cloud), care servește ca element cheie pentru integrarea și sincronizarea datelor în timp real, fiecare camion de livrare se conectează la sistemul principal ERP al companiei. Raportarea datelor, cât și analiza lor, sunt de asemenea prevăzute în soluția SPHINX IT.

Echipa SPHINX IT a experimentat o mobilizare instantă şi deplină, așa cum facem întotdeauna în proiectele noastre. Am circulat idei, le-am dezbătut, sesiunile de brainstorming au fost dinamice, momentele de armonizare și fixarea strategiei pentru proiectul nostru ne-au energizat și motivat.

Luând în considerație întreaga experiență InnovMatch, suntem mândri de modul în care am confirmat din nou faptul că echipa SPHINX IT este cea mai grozavă echipă de profesioniști SAP, motivată de provocări valoroase și pasionată de activitățile sale!

Puteți vedea în continuare câteva din pozele de echipă pe care le-am surprins în momentele de activitate sau de re-încărcare a bateriilor…

Vrei să ne contactezi?

Contact   Facebook SPHINX IT

logo_ue2logo_guvro2logo_insstruct2

Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Proiect: "Implementarea unui sistem informatic de gestiune pentru cresterea competitivitatii LASTING Software"
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"
"Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei."