5 motive pentru care merită sa alegi SAP Business One pentru filiala (sau IMM-ul) tău

By February 18, 2019SPX Blog

SAP Business One este o soluție completă pentru managementul transparent al companiilor mici și mijlocii (sau al filialelor companiilor mari care se pretează la acest sistem de gestionare a resurselor), un ERP compact și flexibil, proiectat special pentru a susține organizațiilor utilizatoare.

Care ar fi câteva dintre motivele pentru care merită să alegeți SAP Business One, fie că sunteți la prima adoptare a unui sistem ERP, fie că doriți să schimbați ERP-ul pe care îl folosiți la ora actuală?

 

Platforma SAP S/4 HANA

SAP Business One se detașează de orice alt ERP din clasa sa prin faptul că vă pune la dispoziție platforma S/4 HANA. Cu această tehnologie puteți să vă coordonați operațiunile și simultan să vă sporiți vizibilitatea pe piață, înțelegând în timp real ce se întâmplă cu organizația dvs.

Tehnologia avansată de tip in-memory specifică S/4 HANA vă permite să transformați modul în care luați deciziile. Atât sub forma implementării in-cloud, cât și a celei on-premise, ea a fost deja adoptată de zeci de mii de întreprinderi mici și mijlocii din întreaga lume și funcționează în mai mult de 2.300 de locații subsidiare (filiale).

 

Capacitățile de integrare și standardizare a operațiunilor și datelor companiei

SAP Business One este o soluție completă care se integrează pe deplin cu software-ul ERP de top. Prin centralizarea și integrarea pe o infrastructură software comună a tuturor funcțiilor business de, de la financiar și contabilitate până la gestionarea relațiilor cu clienții sau inventarul, puteți elimina procesele și programele disparate, precum și bazele de date multiple. Acesta vă permite o vizibilitate completă și un control de ansamblu care ajută întreaga organizație să funcționeze mult mai eficient.

 

Retur rapid al investiției

Rularea SAP Business One ca parte a unei strategii de software multi-nivel vă ajută să gestionați investiția IT globală într-un mod eficient.

De exemplu, cu varianta SAP Business One in-cloud (cloud privat), companiile pot să evite investițiile de capital și resursele necesare unei implementări software on-premise.

 

O mai bună perspectivă asupra operațiunilor dvs. de afaceri

SAP Business One vă ajută să aveți o perspectivă mai bună asupra poziției dvs. financiare. Folosind capacitățile SAP HANA, aplicația oferă acces în timp real la date critice din întreaga companie, permițându-vă să efectuați analize de scenarii și analize predictive. Aveți posibilitatea să utilizați funcția de căutare intuitivă pentru a găsi informațiile de care aveți nevoie rapid și ușor.

SAP Business One vă oferă posibilitatea de a genera rapoarte cuprinzătoare care să ofere informații despre toate aspectele afacerii dvs. Managerii pot astfel urmări cu exactitate veniturile, costurile și fluxul de numerar, astfel încât să poată evalua performanța afacerii „în mers” și să ia decizii pentru a îmbunătăți rapid ceea ce este necesar.

 

Flexibilitate în a se adapta nevoilor în schimbare ale organizațiilor

Dată fiind arhitectura sa flexibilă, puteți personaliza și extinde SAP Business One pentru ca acest ERP să răspundă necesităților unice ale companiei, precum și cerințelor aflate în plină schimbare.

Programul permite un debut la scară mică, pentru ca apoi să adăugați funcționalități, prin valorificarea kitului de dezvoltare software – sau dintre cele peste 500 de soluții tip add-on cele care vi se potrivesc, pe măsură ce afacerea dvs. crește sau apar noi provocări.