Detalii despre cel mai recent release SAP S/4HANA Cloud 1811

By November 13, 2018SPX Blog

SAP a publicat pe blogul propriu cele mai importante mențiuni despre release-ul SAP S/4HANA Cloud 1811, destinat gamei ERP de soluții inteligente next-gen proprii. Inovațiile inteligente aduse de SAP motivează parcursul clienților spre o suită de gestionare a companiei de tip inteligent, acea „intelligent enterprise suite” făcută celebră de către SAP.

Ilustrăm în cele de mai jos câteva din îmbunătățirile aduse de acest release. Mai multe detalii găsiţi în articolul sursă (engleză), aici.

 

Modulul financiar

Acumulări ordin de cumpărare

Noua funcționalitate „Acumulări ordin de cumpărare” permite accelerarea în mod semnificativ a procesului de închidere comenzi și creșterea transparenței. De îndată ce apare răspunderea unei terțe părți (de exemplu, într-o ordin de cumpărare) și plata respectivă nu a fost încă efectuată, trebuie să se înregistreze acumulările aferente. Începând cu SAP S / 4HANA Cloud 1811, este posibil transferul automat al noilor ordine de cumpărare în motorul „Acumulare”, unde puteți monitoriza, revizui, ajusta și chiar aproba sumele de acumulare corespunzătoare. Ulterior, sistemul poate posta automat sumele de acumulare.

Rată dobânzi

În același modul aveți o altă inovație importantă – o nouă pagină utilă monitorizării efectuate de trezorieri. Cu această aplicație, puteți afișa o imagine de ansamblu a riscurilor financiare asociate ratei dobânzii, inclusiv rata dobânzii curente, rata istorică a dobânzii și curbele de randament, la o dată-cheie selectată. În plus, aveți imaginea de ansamblu a riscurilor financiare legate de datorii și investiții, inclusiv profilul scadenței, datoriile totale și investițiile după data-cheie selectată, datoria și investițiile pe categorii de interese și rata dobânzii de referință.

 

Modulul aprovizionare

Gestiunea depozitelor

Acest release 1811 marchează livrarea unei aplicații de management a depozitului complet nouă, ca parte integrantă a SAP S / 4HANA Cloud. Acesta vine cu 40 de aplicații SAP Fiori noi și 7 noi procese de bune practici și permite transparență în timp real în procesele de depozitare. De asemenea, permite gestionarea eficientă și să procesarea mișcărilor de produselor în depozite – de la primirea bunurilor până la eliberarea lor – ce servește la creșterea vizibilității stocurilor, inclusiv la nivelul magaziei de depozitare.

Managementul transporturilor

Noua funcționalitate de management al transportului în SAP S/4HANA Cloud 1811 sprijină planificarea și executarea transportului într-un scenariu de consolidare a transporturilor bazat pe comandă. Având în vedere constrângerile legate de transport, acum puteți crea unități de transport de mărfuri din comenzile de vânzări și le puteți trimite către un sistem decentralizat de gestionare a transportului, în scopuri de planificare. Ca și comenzi de transport mărfuri, rezultatele pot fi trimise înapoi la SAP S/4HANA Cloud, unde pot fi utilizate pentru declanșarea de livrări bazate pe comenzi de transport de marfă.

Analiza inventarului

Noua aplicație SAP Fiori de analiză a inventarului permite analiștilor din inventar să-și îndeplinească sarcinile zilnice rapid și eficient. Cu noua pagină de prezentare puteți optimiza situația stocurilor prin monitorizarea învechirii lor. Puteți să-l utilizați ca pe un tablou de bord pentru a urmări cei mai relevanți indicatori cheie de performanță și pentru a trece la acțiunile ce se impun. În plus, puteți să efectuați sarcinile zilnice expeditiv, fără a fi nevoie să deschideți multe rapoarte și tranzacții diferite.

Pentru a avea la dispoziție facilitățile ERP-ului SAP în forma lor pentru IMM-uri, contactați-ne în vederea unei discuții despre SAP Business One!