SAP Business One – depășirea pragului de 60.000 clienți, un pas firesc

By August 14, 2018SPX Blog
Sphinx IT SAP Business One

Anul acesta în mai SAP a anunțat că SAP Business One, suita de business ERP concepută pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri), a marcat o realizare de referință, depășind numărul de 60.000 de clienţi.
Acest lucru face ca SAP Business One să fie cea mai bine vândută soluție ERP a companiei SAP prin prisma numărului de clienți.

În ce se traduce un astfel de număr impresionant de companii și filiale ce folosesc această soluție SAP?

Autorul anunțului, Luis Murguia, Senior Vice President and General Manager of Business One, detaliază:
1) Peste un milion de utilizatori finali de la peste 60.000 de IMM-uri din 170 de țări folosesc SAP Business One zilnic pentru a transforma modul în care funcționează. (

2) SAP Business One contribuie la cel puțin jumătate din toate achizițiile de clienți noi pentru SAP în spațiul IMM cu peste 1.000 de clienți noi adăugați în fiecare trimestru.

3) Tehnologii precum procesarea limbajului natural, Inteligența Artificială și Internetul Obiectelor construite pe SAP HANA fac din SAP Business One ERP-ul inteligent de alegere pentru IMM-uri.
4) SAP Business One își continuă strategia de creștere accelerată – oferind expertiză consistentă în mai multe industrii și livrând peste 500 de soluții  tip add-on specifice prin intermediul a 300 de parteneri de dezvoltare și implementare software.

Află şi:

– SAP, despre partenerii săi:

Datorită puterii și pasiunii partenerilor noștri plasarea SAP Business One în topul clasamentului a fost posibilă. Suntem mândri de bogata istorie pe care o avem în dezvoltarea de noi rute către piețe și industrii prin parteneriate strategice.

-Bernd Leukert, membru al Comitetului Executiv al SAP SE, Produse & Inovare, despre SAP Business One:

Avem un câștigător în SAP Business One. Feedback-ul pozitiv de pe piață validează SAP Business One ca fiind exact tipul de soluție pe care întreprinderile mici și mijlocii o doresc: este ușor de implementat și oferă funcționalități end-to-end sunt strâns integrate între diferite funcții de afaceri, permițând accesul la o portofoliu de soluții specifice industriei. Un diferențiator strategic pentru întreprinderile mici și mijlocii din întreaga lume, SAP Business One este un vehicul important care le aduce acestora puterea ERP-ului inteligent.

Material tradus şi adaptat din sursă