SAP Business One – soluţia completă ERP pentru IMM-uri, vedere de ansamblu

By July 23, 2018SPX Blog
Sphinx IT SAP Business One

SAP Business One este o soluție unică, integrată care vă oferă vizibilitate la nivelul întregii afaceri și control complet asupra fiecărui aspect al operațiunilor dvs. Aceasta captează toate informațiile esențiale de afaceri, facilitând accesul imediat și utilizarea lor la scara întregii companii. Spre deosebire de software-ul contabil și tabelele disparate, SAP Business One însumează tot ce aveți nevoie pentru a vă gestiona domeniile cheie de afaceri.

Deoarece fiecare afacere este diferită, SAP Business One este proiectată cu flexibilitate. Fie că este rulată local sau în cloud, puteți accesa această soluție oricând și oriunde, prin intermediul oricărui dispozitiv mobil conectat.
Și pentru că SAP Business One rulează atât pe SAP HANA®, cât și pe platformele server Microsoft SQL, puteți alege varianta care se potrivește cel mai bine cu afacerea pe care o gestionați.

Angajații dvs. pot începe să folosească această soluția din prima zi după implementare.
în plus, SAP Business One rămâne alături de dvs. pe măsură ce afacerea crește, deoarece o puteți personaliza și extinde pentru a răspunde nevoilor unei afaceri în plină evoluție.

 

Cum puteți folosi SAP Business One

 

Cu acest instrument digital de înaltă calitate destinat întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-urilor), puteți:

•    Avea control deplin asupra operațiunilor financiare ce privesc compania
•    Crea și gestiona o bază de date cu clienții fideli
•    Optimiza tot ceea ce înseamnă achiziții pentru organizația voastră
•    Deține un control și o distribuire transparentă în ce privește inventarul
•    Avea o perspectivă clară asupra a tot ce se întâmplă în compania dvs., cu ajutorul capacităților de analiză, BI și raportare incorporate
•    Oferi angajaților dvs. ocazia de a lua decizii informate mult mai rapid și mai eficient
•    Beneficia de cea mai bună variantă a acestui software de afaceri, în funcție de industria din care faceți parte, prin modul în care experiența anterioară a SAP în respectiva industrie a servit în configurarea SAP Business One

Material tradus & adaptat – sursa

În calitate de parteneri SAP Business One, vă invităm să luați legătura cu noi pentru a programa o întâlnire informativă și un eventual demo!

sap@sphinx-it.ro
Tel: +40 356 178 508