Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”
Proiect: „Implementarea unui sistem informatic de gestiune pentru cresterea competitivitatii LASTING Software”
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

„Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.”

Solutii de securitate

Companiile care dezvoltă/testează/oferă sau pur și simplu utlizează programe software sunt predispuse la probleme pe partea de securitate. Deşi noile variante de antivirus sunt performante în combatarea malware-ului, de multe ori această protecţie de bază e insuficientă.

Soluțiile disponibile în portofoliul SPHINX IT sunt:

  • Produse de tip spam și virus firewall: boxuri profesionale care vor scana toate mailurile care intră/ies, protejează mailurile de orice fel de atacuri de tip spam sau virus, verifică conţinutul mailurilor ajutând în aplicarea politicilor interne de securitate (standarde de calitate şi securitate).
  • Produse de tip web filter: e un proxy avansat, acestea scanează în timp real tot traficul care se face prin el, blochează automat accesul la adrese nedorite, la site-uri ce conţin ameninţări  de tip malware şi spyware, se foloseşte de o bază de date centralizată în lume cu actualizări de ultimă oră în timp real.
  • Produse tip de web app firewall: este o soluţie de securizare completă a datelor (exemplu: ea e folosită în mediul bancar pentru securizarea datelor), folositoare pentru medii de dezvoltare sau testare ale aplicaţiilor care necesită o securizare adiţională.
  • Produse de tip firewall application aware: o soluţie de ultimă generaţie de firewall care în plus ştie control de aplicaţii pe layer 7, oferă protecţie de tip antivirus şi anti spam, oferă un control sporit asupra traficului din reţea (de orice fel, de la email la date, voce, etc), poate să ofere protecţie pe vlan-uri, poate susţine mai multe vpn-uri şi ssl-uri.
  • Produse dedicate pentru arhivarea şi păstrarea mailurilor: sunt situaţii în care “compliance-ul” sau cerinţele clienţilor necesită păstrarea şi arhivarea securizată a emailurilor pentru o perioadă îndelungată de timp.

Avantaje:

  • protecție spam
  • filtrare a traficului din reţea, spre şi dinspre exterior
  • securitatea datelor și backup al acestora
  • lupta împotriva unor atacuri din mediul de afaceri sau a aplicaţiilor de tip malware care fură date

parteneri