Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”
Proiect: „Implementarea unui sistem informatic de gestiune pentru cresterea competitivitatii LASTING Software”
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

„Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.”

Solutii

Divizia Soluţii IT

Joacă un rol esential de integrator soluţii în piaţa de IT românească. Unul dintre obiectivele echipei este acela de a asigura clienţilor un concept integrat de infrastructură în domeniul soluţiilor şi tehnologiilor IT.

Soluţii software pentru afaceri

 

  • Solutii ERPÎncepându-și activitatea în anul 1999, în accord cu dezvoltarea din zona de vest a țării, cu focus pe furnizarea de soluții informatice integrate, SPHINX IT a urmărit până în prezent această direcție strategică. Având în portofoliu soluţiile SAP, SPHINX IT acoperă o arie largă de nevoi, adăugând valoare prin experienţa de peste 10 ani în acest domeniu.După dobândirea certificării de Partner Center of Expertise pentru servicii de suport SAP, SPHINX ITdevine SAP Gold Partner. Expertiza SPHINX IT în domeniu este diversă, dispusă pe diferite industrii și domenii. Printre implementările importante pot fi amintite: Chimica Orăștie (Manufacturing-Automotive) Elba (Manufacturing-Automotive), Arox Equipment (Wholesale & Distribution), Electroconat (Wholesale & Distribution), Universitatea de Vest din Timisoara(Academic) sau Clinica  Athena (Healthcare).
  • Soluții software propriiCu o divizie dedicată cercetării și dezvoltării de produse proprii pentru afaceri, SPHINX IT are în acest moment mai multe soluții dezvoltate care răspund nevoilor specifice ale companiilor românești, reducând costurile si optimizand afacerea dvs. Printre ele se enumeră: unitel (software de management al costurilor de telefonie) și Qm Review

Soluţii de infrastructură hardware

SPHINX IT acoperă un  spectru larg, de la infrastructuri hardware, proiectare și execuţie datacentere la soluţii software (proprii sau 3rd party), soluţii informatice pentru afaceri, comunicaţii, sau soluţii de stocare. Toate acestea sunt dublate de servicii de suport tehnic, consultanţă, administrare, proiectare, întreţinere sau mentenanţă.

parteneri