top of page

Staţiile de lucru mobile Dell Precision cu procesoare Intel din a 11-a generație

Pe cât de puternice pe atât de inteligente

Dell Precision are peste 20 de ani de inovații pentru utilizatorii avansați, designeri și creatori, oferind cele mai puternice stații de lucru Dell. Cu noul său design premium, componente de nivel profesional și Dell Optimizer for Precision, oferă puterea, viteza și fiabilitatea care stau în spatele celor mai importante idei ale dvs.

laptop-precision-7760-pdp-mod-1.jpg.webp
logo-spx-dell-intel.jpg

Îmbunătățiți-vă experiența

Ținem cont de părerea clienților noștri pentru a oferi cele mai bune instrumente pentru a duce treaba la bun sfârșit. Puteți găsi sisteme selectate cu instalație termică inteligentă, afișaje cu detecție ambientală, care reglează luminozitatea ecranului și oferă o funcție cu nivel redus de lumină albastră cu tehnologia ComfortView Plus, astfel încât să vă mențineți productivitatea oricând și oriunde.

workstation-mobile-franchise-pg-mod-2.png.webp

Tehnologie care se adaptează la fel de rapid ca dvs.

Transformați-vă experiența de lucru cu Dell Optimizer for Precision, singurul software de optimizare integrat, bazat pe inteligența artificială, care învață și răspunde modului în care lucrați. Caracteristici precum ExpressSign-in, ExpressResponse, Intelligent Audio și ExpressCharge analizează și reglează intuitiv zonele esențiale ale sistemului dvs., inclusiv performanța, sistemul de sunet, durata de funcționare a bateriei și multe altele, astfel încât să puteți avea o productivitate mai mare. De asemenea, raportarea și analiza vă ajută să identificați blocajele și să planificați resursele. Pentru o experiență fără probleme, cu mai puține întreruperi, indiferent unde lucrați.

workstation-mobile-franchise-pg-mod-3.png.webp

Fiabilitate acolo unde contează cel mai mult

Reduceți durata de inactivitate cu software-ul nostru exclusiv Dell Reliable Memory Technology (RMT) Pro, conceput să funcționeze cu memoria ECC, să identifice, să remedieze sau să izoleze sectoarele defecte de memorie pentru a evita erorile legate de memorie. De asemenea, stațiile de lucru Precision sunt testate și certificate ISV pentru a se asigura că aplicațiile cu performanță superioară pe care vă bazați zilnic rulează fără probleme.

workstation-mobile-franchise-pg-mod-4.png.webp

Tehnologii emergente

Precision asigură productivitate imersivă prin designurile și capacitățile noastre de a stimula tehnologii emergente, cum ar fi VR și inteligența artificială*. Creați conținut complet captivant cu plăcile grafice de generație următoare NVIDIA Quadro® RTX și cu cele mai recente procesoare Intel.

workstation-mobile-franchise-pg-mod-5.png.webp

Tehnologia potrivită

Procesoarele Intel® Core™ sau Xeon® vPro® de până la a 11-a generație oferă întreprinderilor performanța, capacitatea de administrare, caracteristicile de securitate integrate și stabilitatea arhitecturii Intel®, asigurând alinierea la o foaie de parcurs de viitor.

11th-Gen-H-Consumer-Badges.jpg

Staţiile de lucru mobile Dell Precision cu procesoare Intel

Disponibile prin SPHINX IT

Dell Precision 7760

laptop-precision-7760-pdp-gallery-504x350.jpg.webp

Creată pentru a vă pune în aplicare ideile

Vă prezentăm cea mai puternică stație de lucru mobilă de 17” de la Dell, cu inteligență artificială. Echipată cu procesoare Intel® Core® sau Xeon®, placă grafică profesională NVIDIA® și Dell Optimizer for Precision.

Dell Precision 5760

laptop-precision-5760-pdp-gallery-504x350.jpg.webp

Inteligență puternică, design ușor

Cea mai subțire, mai mică și mai ușoară stație de lucru mobilă de 17” de la Dell este și cea mai inteligentă. Cu Dell Optimizer for Precision cu inteligență artificială, cele mai recente procesoare Intel® Core™ sau Xeon® și placă grafică profesională NVIDIA® de ultimă generație.

Dell Precision 3561

laptop-precision-3561-pdp-hero-504x350.jpg.webp

Inteligență la îndemâna dvs.

Un laptop de 15”, cu performanță și productivitate îmbunătățită într-un design elegant. Dotat cu Dell Optimizer for Precision, procesoare Intel® din a 11-a generație și placă grafică profesională NVIDIA®.

Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@sphinx-it.ro

bottom of page